Dentalni turizam u Beogradu, Srbiji

Uživajte u prelepom Beogradu i uštedite preko 50% na stomatološkim uslugama u stomatološkoj ordinaciji Atlas Stomatologija

Srbija je jedna od najlepših turističkih lokacija u Evropi. Očaraće Vas predivne planine, duge reke i čisti potoci, nezamenljiva i očaravajuća lokalna kuhinja. Beograd, kao glavni i najveći grad u Srbiji, postao je nezaobilazno mesto koje ostavlja neizbrisive uspomene svakom gostu. Turisti iz celog sveta, a naročito iz Nemačke, Austrije, Švajcarske, Bugarske i Rusije, obožavaju Beograd u kom pored odličnog provoda i turističkih atrakcija sada uživaju i u povoljnim stomatološkim uslugama.

Da li ste znali da sve veći broj turista spaja lepo i korisno, posećuje Beograd i Srbiju, i dok uživaju u lepotama, koje naša zemlja i naš glavni grad nudi, koriste sve prednosti dentalnog turizma: Vrhunski i svetski priznati stomatolozi i jako povoljne cene u odnosu na zapadnu Evropu i Ameriku. Turistima se više isplati da kupe avionske karte za celu porodicu, plate smeštaj preko AirBnBa na par dana, uživaju u predivnim Srpskim i Beogradskim turističkim atrakcijama i izletima, a da im na kraju ostane dovoljno novca za sređivanje, popravku i negu zuba i dentalne higijene.

Stomatološka ordinacija Atlas Stomatologije postoji preko 20 godina i do sada je uslužila preko 4.000 pacijenata. Nalazimo se u ulici Gandijeva 59/1 na Novom Beogradu (Beograd), a u našoj blizini se nalaze sjajna mesta za uživanje, odmor i razgledanje.

Prvo na šta nailazite jeste Savski Kej gde se nalazi veliki broj splavova sa razlicitim domacim i internacionalnim kuhinjama. Na jednom splavu možete uživati u neverovatno ukusnim italijanskim pastama i picama, u drugom u tradicionalnoj srpskoj hrani i svetski poznatim cevapima, a na trecem u internacionalnim specijalitetima od bifteka i gorgonzola sosa.

A uvece, na nekima od njih, možete uživati u odlicnom i jako poznatom nocnom provodu. Izmedu splavova i šetališta nalazi se dugacak i predivan zeleni potez gde možete praviti male porodicne piknike, uživati u sportskim igrama sa decom ili se jednostavno šetati. A na samom dugackom šetalištu nalazi se biciklisticka staza. Ukoliko volite da vozite bicikl (ili rolere), a niste ga poneli, ne brinite. U blizini ih možete iznajmiti. I to nije sve. Na Savskom Keju nalazi se i brodni taxi koji prevozi putnike preko reke na drugu obalu Ade Ciganlije, najvećeg i najpoznatijeg Beogradskog “mora”. Veliki broj Beograđana, ali i turista iz celog sveta letnje vrele dane obavezno rashlađuje u našem “moru”, a tu je i veliki broj sadržaja za svakoga: odbojka na plaži, golf, biciklistička staza, trkacka staza, sportovi na vodi. Što bi Srbi rekli: “Nema šta nema”.

Blizu Atlas Stomatološke ordinacije nalazi se veliki, poznati šoping centar Delta City gde možete uživati u kupovini poznatih svetski brendiranih stvari, obuće, odeće i uređaja, kao i uživati u odličnim poslasticama u kaficima i restoranima.
Preko AirBnBa ćete pronaći i rentirati odlične i povoljne smeštaje poput ovog sjajnog stana u novoizgrađenom i božanstvenom stambenom kompleksu Sun City New Belgrade koji je od stomatološke ordinacije Atlas Stomatologija udaljen samo 100 metara, a od Savskog Keja 500 metara.

Garden Apartment Sun City New Belgrade
Beograd, Serbia

View On Airbnb

Nešto dalje od naše ordinacije nalazi se centar grada u kom se nalazi poznata i nezaobilazna Knez Mihajlova ulica, koja je velika pešacka zona i koju obavezno morate obići. Na njenom kraju nalazi se poznata Kalemegdanska tvrđava, najvažniji istorijski dragulj Beograda.

Ukoliko niste došli sopstvenim autom, pored standardne opcije rentiranja automobila, možete koristiti i Car:GO, takozvani Srpski Uber, koji će Vas prevesti na svaku destinaciju povoljno, a pored plaćanja katicama primaju i PayPal uplate. Instalirajte njihovu aplikaciju i uživajte u obilasku Beograda. A uvek možete, a i trebali biste, da se provozate otvorenim autobusom kroz Beograd uz pratnju stručnog vodiča uz kojeg ćete mnogo naučiti o našem gradu i kulturi.

Kada se udobno smestite, uživajte u gostoprimljivom, bogatom i prelepom Beogradu, a potom svratite do Atlas Stomatologije gde ćemo Vam pružiti najbolju moguću dentalnu uslugu po povoljnim i pristupačnim cenama.

Izvršicemo kompletan pregled, odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam terapijska rešenja, kao i finalnu, krajnju cenu bez ikakvih neprijatnih dodatnih troškova i “malih slova”. I ne samo to. Pružićemo Vam lokalne savete šta još sve treba da obiđete dok ste u Beogradu.

Pre dolaska u Beograd i planiranja puta obavezno nas kontaktirajte, zakažite svoj pregled OVDE i opišite svoj problem kako bismo se maksimalno kvalitetno pripremili za Vaš dolazak.
Vidimo se uskoro, u prelepoj Srbiji i fantastičnom Beogradu.

Sve dentalne stomatološke usluge koje nudimo našim pacijentima:

Konzervativna stomatologija

 • Kompozitni i amalgamski zubni ispuni
 • Lečenje kanala korena zuba

Protetika

 • Metalo-keramičke krunice i mostovi
 • Cad-cam
 • Crypton 8 in coris cc krunice i mostovi
 • Porcelanski viniri
 • Bezmetalne keramičke krune i mostovi
 • Glass keramičke krunice
 • Totalne i parcijalne akrilatne proteze
 • Skeletirane parcijalne proteze
 • Protetika na implantima

Paradontologija

 • Uklanjanje čvrstih i mekih zubnih naslaga
 • Kiretaža paradontalnih džepova
 • Hirurška terapija paradontopatije (režanj operacija)
 • Hirurgija mekih tkiva

Oralna hirurgija

 • Hirurško vađenje impaktiranih zuba
 • Resekcija korena zuba
 • Operacija viličnih cisti

Ortopedija vilica

 • Sve vrste mobilnih i fiksnih ortodonskih aparata

Estetska stomatologija

 • Izbeljivanje zuba
 • Izrada estetskih plombi i kruna

Implantologija

 • Ugradnja najsavremenijih sistema implantata
Share This