Fiksne proteze su velika stvar u životu svakog deteta i tinejdžera. Najbolji su način za ispravljanje i dovođenje zuba u red. Više o tome smo pisali u našem prethodnom tekstu koji možete pročitati OVDE.

Zato smo za sve naše postojeće i nove pacijente produžili veliku promotivnu akciju sa odličnim popustom na ugradnju svih fiksnih proteza.

❗️SPECIJALNA AKCIJA U MAJU I JUNU ❗️

Veliki popust u iznosu od 20% na ugradnju fiksnih proteza. Osigurajte lepšu budućnost vaše dece, naročito tinejdžera, uz visoko kvalitetne i dugotrajne proteze po najboljoj ceni i sa najvećim kvalitetom! Promotivna cena proteza iznosi 550,00 eur!

Zakažite besplatan pregled:
🌎 Preko sajta na linku https://atlasstomatologija.rs/zakazivanje/
📞 Na telefon 065/2157-090

Pozivamo Vas da svoje najvoljenije dovedete u u Atlas Stomatološka ordinaciju koja postoji gotovo 20 godina, kroz koju je prošlo preko 4.000 pacijenata, i gde ćemo napraviti najbolje i najkvalitetnije proteze baš po meri zuba vašeg mališana. U našoj ordinaciji koriste se isključivo najmoderniji i najkvalitetniji materijali i oprema, od igala sa lakšom nepčanom penetracijom poslednje generacije, preko izuzetno efikasne anestezije koja ne izaziva nikakve posledice, pa sve do najudobnijih stomatoloških stolica na kojoj su najkvalitetniji aparati.

Dr Mrkić Radule sa svojim timom pomaže pacijentima da imaju zdrave i lepe zube. Obavljamo sve stomatološke usluge: konzervativna stomatologija, protetika, oralna hirurgija, ortopedija vilica, estetska stomatologija, ugradnja najsavremenijih sistema implantata, paradontologija kao i estetsko izbeljivanje zuba

Prvi pregled je uvek besplatan, kada će Vam stručni tim Atlas stomatološke ordinacije izvršiti dijagnostiku, locirati tačan problem i predočiti plan za uspešno i brzo ozdravljenje vaših zuba. Zakažite prvi besplatan pregled OVDE ili pozovite +381 65 2157 090. Radno vreme ordinacije je svakog radnog dana od 12 – 20 časova i nalazi se u Gandijevoj 59/1, Novi Beograd.

Share This